Voorkomen is beter dan Genezen

Vanuit de reguliere zorg komend ben ik, Marianne Flokstra, mijn eigen praktijk voor Klassieke massage,Vitaliserende massage, Healing, en Magnetiseren in 1996 gestart. Mijn opleiding tot Healer heb ik gevolgd aan het CICO te Utrecht, gecertificeerd in 2005.

Te vaak wordt massage als verwennerij gezien (wat het óók is) maar massage doet zoveel meer. We staan er niet bij stil maar aanraken en aangeraakt worden is een primaire levensbehoefte. Dat is tijdens de Corona pandemie wel gebleken waarin het woord “huidhonger” zelfs is ontstaan. Als ervaren masseuse “voel” ik als het ware wat je lichaam nodig heeft; ik spoor spanningen op en maak je hierop attent zodat jij kunt ontspannen. Meestal heeft de cliënt die spanning nog niet gevoeld want het “lijf” heeft nog geen pijnprikkel gegeven…maar het zit er wel…en dat is Voorkomen! Massage vraagt ook bijhouden, net als bewegen. Ik ben inmiddels 27 jaar actief in mijn praktijk en behandel cliënten al wel 10 tot zelfs 20 jaar; maandelijks. Gewoon omdat zij zich er goed bij voelen; APK voor het lijf. Fantastisch om met deze mensen te mogen werken.

Kortom massage is meer dan verwennerij; Het verhoogt de zuurstofopname in het bloed; Dat reduceert pijn, stijfheid en stress. Het heeft een gunstige werking op je immuunsysteem door aanmaak van witte bloedlichaampjes waardoor je minder vatbaar bent voor ziektes en je zit gewoon lekkerder in je vel.

Mijn behandelingen worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Ik heb dat losgelaten. Ik heb geen administratieve “rompslomp” meer en bovenal hoef ik mijn behandelplan en tijd niet te verantwoorden. Ik kan in alle rust werken en neem alle tijd die nodig is voor de cliënt. Als ik niet tevreden ben en voel dat er nog spanning zit “puzzel” ik nog even verder. Dat maakt mijn manier van werken zo leuk en de cliënt is dik tevreden.

Ooh ja…het Gastenboek, ik vergeet gewoon te vragen aan cliënten om hier wat in te schrijven vandaar dat er in 2023 nog niets in staat… maar ja, het wordt ervaren als fijn, plezierig, goed adres, een aanrader etc. Het is mijn werk en mijn Passie! Ik hoop u binnenkort dan ook te mogen verwelkomen.

Mocht u voor en/of na de massage gebruik willen maken van de douche dan is dat geen probleem.

Het meebrengen van een handdoek is niet nodig.