Over mij

In de behandelkamer in Rotterdam-Kralingen behandelt Marianne Flokstra al meer dan 25 jaar haar cliënten. Vanuit de reguliere zorg komend is zij haar eigen praktijk voor Klassieke massage, Vitaliserende massage, Healing, en Magnetiseren in 1996 gestart.

Massage had eens de reputatie van verwennerij, maar studies tonen aan dat massage een grote verscheidenheid aan tastbare gezondheidskwaliteit oplevert. Steeds meer wetenschappelijk onderzoek toont aan dat massage meer doet dan alléén uw spieren ontspannen. Het meeste onderzoek wordt gedaan onder Zweedse ofwel Klassieke massage. Het verlaagt het stresshormoon cortisol in bloed en speeksel en het verhoogt de witte bloedcellen, onze “soldaatjes” in het lichaam. Marianne is daar altijd van overtuigd geweest. Dat is haar Passie. Marianne adviseert haar cliënten zich eens in de drie à vier weken preventief te laten masseren, ook het wetenschappelijk onderzoek ondersteunt dit advies, het reduceert pijn, stijfheid, en stress. (bron: New York Times, Wall Street Journal)

Daarnaast heeft Marianne nog andere kwaliteiten. Zij is gecertificeerd Healer en Magnetiseur. De geneeskrachtige werking van de handen van Marianne is heilzaam. Je komt volledig tot rust.

Ik werk intuïtief en “voel” als het ware wat uw lichaam nodig heeft. Mocht u een afspraak maken voor een massage dan zou het voor kunnen komen dat in de massagebehandeling een Healingtechniek wordt toegepast omdat u daar baat bij heeft. In ons lichaam bevinden zich 7 grote energiecentra, ook wel chakra’s genoemd. Bij lage rugklachten kan het zo zijn dat er een blokkade ligt op het 2e chakra…dan kan ik masseren wat ik wil maar dat zal niet helpen…dan zal ik eerst de blokkade moeten opheffen. Over het algemeen neem ik blokkades in de chakra’s waar door lichte trilling in mijn vingers, hand en pols. “Omdat ik van te voren niet weet wat er gedurende de behandeling gebeurt/of voel, neem ik ruim de tijd voor mijn cliënten”.

U kunt zowel voor als na de massage gebruik maken van de douche. Het meebrengen van een handdoek is niet nodig.