Gastenboek

42 thoughts on “Gastenboek”

 1. Ik kwam bij Marianne omdat ik flink wat pijn in mn nek en schouder had, daar heeft ze veel aandacht aan besteedt en met flink wat minder pijn stond ik later weer buiten, daar was ik echt heel blij mee!

  1. Hi Marianne,
   Was een lekker ontspannen massage en je gaf ook het gevoel me zelf te zijn. Ik voelde me zeker op me gemak tijdens de behandeling.

 2. Een fijne en met aandacht gegeven behandeling. Er wordt gekeken naar wat je nodig hebt en niet naar de tijd.

 3. Ik kom al 3 jaar bij Marianne Flokstra. Wat ik voel is dat ze complete rust uitstraalt en dat ze de tijd voor je neemt. Ik loop zelf 3 keer in de week hard en dat is een goede ondersteuning om geen blessures op te lopen.

 4. Geweldige massage. Marianne kijkt goed wat er nodig is en past daar de massage op aan. Ook is de nazorg heel goed. Perfect.

 5. I had pain in the legs. after 30 minutes massage the pain gradually began to recede.The next day I feeling much better!

 6. Al vele jaren kom ik voor rug-, nek-, schoudermassage bij Marianne. Het laatste half jaar heb ik af en toe problemen aan mijn been en moeite met lopen. Door een goede massage aan onderrug, bil, heup en bovenbeen voor en achter loop ik weer als vanouds. Dank en ga zo door Marianne.

 7. Vita geeft persoonlijke aandacht in een warme huiselijke omgeving. Na een Vita massage ben ik in een droom toestand. Loop ik op de wolken. Dit is meer dan massage alleen. De inleving in de client geeft heilzame meerwaarde. Pijntjes en spanningen verdwijnen. De behandeling is discreet, ontspannen en zeer persoonlijk. Prima douche faciliteit beschikbaar. Klasse Nespresso koffie voor de liefhebber !. Makkelijk (gratis) parkeren. Openbaar vervoer op loop afstand. Zeer aan te bevelen adres.

 8. Vanmiddag weer bij Marianne geweest voor de maandelijkse onderhoudsbeurt. Heb de laatste tijd mezelf een beetje overbelast. Maar na de behandeling van Marianne ben ik vanmiddag weer als herboren thuis gekomen.
  Voor iedereen, zeker als je het weleens een beetje drukker hebt dan normaal, een aanrader.
  Tot over vier weken weer, Marianne.

 9. Al vele jaren kom ik regelmatig voor een massage-behandeling bij Vita Massage en wordt daar op een voortreffelijke manier door Marianne behandeld. Door haar professionele massages lukt het Marianne bepaalde spanningen weg te nemen en sportblessures worden vakkundig behandeld. Dat alles vindt in een heel relaxte en warme sfeer plaats, met veel persoonlijke aandacht.
  De salon heeft een gezellige en comfortabele uitstraling en het is plezierig dat voor en na de massage van de douche gebruik gemaakt kan worden.
  Voor mij is Vita Massage en daarmee een behandeling door Marianne een telkens terugkerende heerlijke ervaring.

 10. Enigszins gespannen maar bij binnenkomst vriendelijk en servicegericht ontvangen. De sfeer voelt net zo ontspannen als een massage.
  Veel kracht en energie in haar handen.

  Wat ik fijn vond is dat je (indien je wilt) kan douchen na de massage én niet te vergeten gratis (en genoeg) parkeerplaats. Met OV ook goed te bereiken.

 11. Een geweldige en weldadige lichaamsmassage en een fijne healingtherapie voor mijn heupen zodat ik een toekomstige nieuwe heup verder voor mij uit kan schuiven.
  Een super gemotiveerde masseuse die de pijnlijke plekjes haarfijn weet te vinden en te behandelen.

 12. Ik kom al een tijdje bij Marianne en heb vorige week een Healingsessie ervaren…in een woord: fantastisch!!!Helemaal geen zweverig gedoe, je voelt de energie op de pijnpunten en na de sessie voelde ik mij echt herboren, ik zit nu echt veel lekkerder in mijn vel en voel mij ook veel minder gespannen, deze vrouw is echt een topper!

 13. Ik kom net weer hoofdpijnvrij er vandaan, Marianne is echt een heel bijzonder mens!!Haar massages zijn geweldig en heel persoonlijk gericht op jouw behoefte!Ik heb inmiddels ook de Magnetiseersessies ervaren…ik ging erheen met vreselijke migraine en kom er vandaan zonder hoofdpijn!superblij en heel tevreden dus!!

 14. Ik heb al jaren migraine en bij Marianne heb ik voor het eerst over Magnetiseren gehoord. Dit heb ik in combinatie met massage gedaan, waarbij ik op dat moment resultaat had. Mijn hoofdpijn was meteen verlicht! Hier was ik enorm verbaasd over, waardoor ik een aantal keer om Magnetiseren heb gevraagd op momenten dat ik hoofdpijn had.
  Super tevreden!

 15. Ik ben zeer te spreken over de massages van instituut Vita. Af en toe heb ik last van mijn rug en benen en na een massage voel ik nauwelijks tot geen pijn meer. Dan kan ik er weer weken tegenaan.

 16. Gewoon uitproberen, je zult ervaren dat als je hier eenmaal bent geweest, je niet snel zal overstappen naar een ander, prijs/kwaliteit is echt super!

 17. Gefeliciteerd met je nieuwe web site!
  Ziet er geweldig uit; warm, professioneel en uitnodigend.
  Je bestaande en toekomstige klanten zijn in vertrouwde handen en kunnen vertrouwen op professionele zorg!
  Jouw massages moeten gezien worden als een noodzakelijk terugkerende behandeling om in goede conditie te blijven.

 18. Dag Marianne, Heb gauw naar je nieuwe website gekeken. Klasse! In één woord! To the point, vriendelijk en uitnodigend en vooral professioneel. Goed werk geleverd en nu kan iedereen goed geïnformeerd de weg naar je salon vinden. En ze zullen er geen spijt van hebben!
  Met lieve groet, Bob

  1. Dag Bob, dank je voor je mooie woorden, nieuw elan en ik heb er zin in! Snel tot ziens en dank je voor je altijd support.

 19. Ik heb een paar heerlijke massages gehad bij Marianne en heb ze als zeer prettig ervaren. Haar massages kenmerken haar persoonlijkheid, krachtig, intens, gevoelig en puur. Zeker een aanrader voor iedereen die van een fijne, ontspannen en direct heilzame massage houdt. Ik kom zeker weer terug!

 20. Ik heb lang rondgelopen met pijn in mijn onderrug, schouders en nek. Op een gegeven moment zag ik een flyer van Marianne in mijn brievenbus. Op een gegeven moment toch besloten om er gebruik van te maken. Na de eerste behandeling voelde ik al minder pijn. Na de tweede behandeling straalde ik helemaal. Ze haalt alles los en neemt hier haar tijd voor. Ze besteedt extra aandacht aan punten die goed in de knel zitten. De service en aandacht voor detail is erg goed. Ik ben zeer tevreden en ik blijf bij haar langsgaan.

 21. De eerste behandeling bij Marianne heb ik als zeer aangenaam ervaren. Je merkt goed dat ze meer dan ruimschoots ervaring heeft; ze voelt heel goed aan wat het lichaam nodig heeft.
  Daarnaast heeft ze een fijne energie waardoor je je nog eens zeer welkom voelt. Ik kom volgende maand weer terug!

 22. Voor het eerst sinds lange tijd een massage genóten, letterlijk en figuurlijk! Wat ben ik blij dat ik mijn keuze op Marianne (dankzij haar flyer die ik in de bus vond) heb laten vallen. Een weldaad voor lichaam én geest. Zelfs een vervelende drilboor die net 5 minuten voor mijn aankomst ongelukkigerwijs ergens in het gebouw van start ging, heeft de rust niet kunnen verstoren. Marianne neemt werkelijk alle tijd voor je en voelt precies aan wat je nodig hebt. Ben voornemens mij op dit feest met regelmaat te trakteren, het liefste iedere maand …… in ieder geval om de 7 weken.

 23. Eigenlijk was ik eerst niet zo bekend met massage. Ik hoopte eigenlijk dat het vanzelf over zou gaan. Ik had n.l eerst een zweepslag rechts in mijn kuit. Dat heb ik uren gekoeld en been omhoog met drie dagen rust was het voor het gevoel weer goed. Lekker aan het werk dus. Toen kreeg ik enorme pijn in mijn heup linkerzijde. Door mijn zweepslag was ik anders gaan lopen. Na 8 weken doormodderen kreeg ik het advies van mijn man eens een massage te nemen. Omdat het echt niet vanzelf over ging heb ik de stoute schoenen maar aangedaan om naar de behandeling te gaan. Bij de eerste behandeling was de pijn al verminderd. Weldadig was de pittenzak warmte en een massage apparaat. Ik bleef nog één pijnpunt houden in mijn bilspier. Na nog een behandeling en ook massage van mijn benen voel ik me weer helemaal vitaal. Leerzaam waren ook de adviezen die ik meekreeg voor thuisoefeningen. Twijfel je nog gewoon gaan het helpt echt. Marianne is heel kundig en neemt je klachten serieus.

 24. Marianne heeft hart voor haar vak om mensen af te helpen van hun lichamelijke en zelfs mentale klachten. Hiervoor luistert ze aandachtig naar je eigen ervaringen en stelt daar een persoonlijke behandeling op af. Naast dat haar massages ontzettend lekker zijn, zijn ze ook doelgericht op het verhelpen van in mijn geval mijn knieblessure. Ze neemt alle tijd die ze nodig acht voor een effectieve behandeling en heeft oprechte aandacht voor je. Bedankt Marianne!

 25. Door mijn burn-out had ik erg veel last van een stijve nek en pijnljike schouders. Deze worden elke behandeling heerlijk los gemaakt. Maar Marianne gaat dieper dan alleen de spieren soepel maken, ze neemt de klachten en oorzaak van mijn burn-out mee in de massage. Door er onder ander over te praten en een luisterend oor te bieden, maar ook door elke behandeling te voelen waar mijn lichaam behoefte aan heeft. Intuïtief masseren noemt ze dat. Daardoor is elke massage anders. Per moment wordt gekeken wat er nodig is om mij ontspannen de kamer te laten verlaten.
  Vandaag werden mijn voeten meegenomen, Marianne voelde dat dit nodig was, en zonder dat ik het zelf wist vond ik dit heerlijk (ik ben normaal erg kietelig onder mijn voeten).
  Ook kwamen hiermee wat emoties naar boven die Marianne ook voelde zonder dat ik ze uitsprak. Zo bijzonder!

 26. Ik kwam via via bij Marianne omdat ik vrij vaak last had van mijn rug.
  Al na de eerste keer voelde ik de spanningen minder worden en slaap ik beter en zit ik lekkerder (achter mijn thuiswerkplek).
  Ze neemt de tijd voor je en zoekt echt naar het probleem in plaats van gewoon een standaardbehandeling te doen.

  Ik zou haar aan iedereen aanbevelen.

 27. Marianne helpt mij om mijn lichamelijke klachten als gevolg van opgebouwde stress te verlichten. De massage en healing zorgen voor rust en bewustwording in hoofd en lijf.

 28. Marianne neemt de tijd, past het behandelplan aan op de klachten en gaat voor resultaat. Hele fijne en rustgevende sfeer en je gaat zo licht als een veertje de deur uit. Ik kijk elke keer weer uit naar mijn vervolgafspraak!

 29. Ik kwam bij Marianne binnen, en de rust komt je tegemoed.
  Door omstandigheden had ik erg veel pijn aan div delen van mijn rug nek armen de hele santekraam zeg maar.
  Nu Na 3 behandelingen voel ik me zachtjes aan beter worden mijn rug is veel ontspannender mijn armen gaat beter , kan nu bijna de maaltijd eten zonder kramp, ze zoekt en vindt de plaatsen die ze zoekt om mij een veel beter gevoel te geven , waar ik Marianne erg dankbaar voor ben
  Goed advies wordt er mee gegeven , ik kan zeggen doe het maar het helpt echt , ik kijk uit naar de volgende keer , en als de behandelingen klaar zijn, kom ik voor onderhoudende therapie bij Marianne terug,
  Dank je wel dat ik me stukken beter voeld en veel beter slaapt

 30. Wat een verschil, ik zit veel lekkerder in mijn lijf en sta beter geaard. Voor de behandeling voelde m’n armen en rug stijf en pijnlijk.
  Na afloop kon ik weer goed recht staan en voelde alles lichter aan. Ik zweefde zowaar een beetje, maar dat merkte Marianne onmiddellijk
  op en heeft me nog even op de stoel gezet. Met enkele zachte interventies stond ik daarna weer lekker stevig.
  Bij de tweede behandeling na een week bleek dat het harde werken van Marianne had geloond al spreekt Marianne ook het vertrouwen uit in het de zelfwerkzaamheid van het lijf. In de spiegel in de lift zag ik een breder worden glimlach over hoe ontspannen ik me voelde. moest ik glimlachen hoe ontspannen ik er weer bij stond. Als ik deze ontspanning kan vasthouden ga ik afbouwen naar 1x maand.

 31. Ik heb met veel plezier een aantal massage behandelingen gehad. Deze waren met name gericht op spanning in mijn benen maar Marianne werkt ook intuitief en vond ook andere plekken die aandacht nodig hebben waaronder mijn onderrug. Na de behandeling ervoer ik een fijne ontspanning in mijn hele lichaam. Haar intuitieve benadering ervoer ik als zeer prettig. Het is persoonlijk en met aandacht. Ze stelde me goed op het gemak en bouwde door de behandelingen een persoonlijke band op. Ik zal zeker terugkeren.

 32. Voor de eerste keer gemasseerd door Marianne: heerlijk! Een pulsingmassage, gevolgd door een warme pakking en een magnetiseerbehandeling van mijn pijnlijke knie. Ik ging helemaal ontspannen, licht en verfrist de deur uit. Een aanrader!

 33. Deze maand ben ik voor het eerst bij Marianne geweest voor een rug- , nek- en schoudermassage. Ik had al lange tijd het gevoel dat ik helemaal ‘vast’ zat. Na een warme ontvangst startte Marianne de behandeling. De behandeling werd gegeven in een keurig schone behandelkamer met aangename temperatuur, relaxte rustige atmosfeer, echt heerlijk ontspannend. Marianne voelde tijdens de behandeling precies waar de blokkades in mijn rug/schouders zaten en heeft deze letterlijk goed onder handen genomen. Na de behandeling voelde ik mij gelijk een stuk beter. Het voelde of ik weer in evenwicht was, had meer beweeglijkheid tussen mijn schouderbladen en het beknellende gevoel was verdwenen. Kortom een verademing! Na een week ben ik nogmaals naar Marianne geweest om te laten checken of de blokkades niet waren teruggekomen omdat dit bij mij namelijk altijd het geval was bij fysio bezoeken in het verleden. Maar omdat Marianne precies weet hoe ze je spieren moet masseren, hiervoor de tijd neemt én daarnaast ook gebruik maakt van warmte- en massage apparaten zat ik nog steeds prima in mijn vel en waren er geen blokkades of vervelende pijntjes bij mijn schouderbladen. Ik ben zeer tevreden met de behandelingen en omdat ik er zo ontzettend veel baat bij heb verheug ik me al op de geplande afspraak bij Marianne voor volgende maand. Gewoon een preventieve ontspannende massage omdat ik goed in mijn vel wil blijven zitten!

 34. Ik heb nu twee nek rug en schoudermassages gehad bij Marianne. Door langere tijd spanning en stress zat alles vast. Marianne zoekt gericht naar de pijnpunten en geeft deze alle aandacht. Ik voelde na de eerste sessie al dat mijn rug en schouders veel losser kwamen en dat wordt nu alleen maar beter. Marianne is echt een aanrader. Ze heeft veel kennis van zaken, met resultant. Dankjewel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.