Behandelingen

Behandelingen Prijs
Rug-, nek-, schoudermassage ca. 55 minuten €45,-
Klassieke massage 90 minuten €82,-
Healing (helende) massage 60 minuten €55,-
Deelmassage v.a. 30 minuten €29,95
Sportmassage voor de recreatieve loper 50 minuten €40,00
Ontspanningsmassage 75 minuten €69,-
+ warmtepakkingen, mits medisch verantwoord. U kunt gebruik maken van de douche. Het meebrengen van een handdoek is niet nodig.

Vita is acceptant van FeelGood cadeaukaart
Behandelingen Prijs
Healingsessie +/-60 minuten €50,-
Magnetiseren. Duur variëert €25,-

Bij Healing word behandeld in het energiesysteem van de mens, ook wel AURA genoemd. In de Aura bevindt zich ons fysiek, emotioneel en mentaal welbevinden. Hierin kunnen blokkades ontstaan (om wat voor reden dan ook) die ongemakken, pijn, rusteloosheid en stress veroorzaken. Door een Healingsessie gaat jouw energie weer stromen, waardoor je beter in je vel zit.

Tijdens de pandemie en nu dat deze voorbij is zie ik mensen die toch wel “vast” zijn gelopen. De stress van werk, studie, sociale contacten etc. moeilijk kunnen “bolwerken”.

Een healing (helende) massage heeft een goed effect op deze cliënten. Het weer los kunnen laten; uit het hoofd – in het lijf – voelen – weer plezier hebben, vormt dan ook de basis van de behandeling. Het vergt wat tijd, behandelingen en intuïtie maar het is fantastisch om te zien hoe zij hier toch uit komen en zichzelf weer terugvinden.

Bij magnetiseren richt ik mijn handen op het pijnlijke gebied, waarna ik preciezer ga richten om de punten te lokaliseren. Eenmaal gevonden/ontdekt door waarneming van “speldenprikken/prikkeling” in mijn handen ervaart de cliënt warmte of kou, doorstroming en afname van pijn. Er zijn ook cliënten die voelen tijdens de behandeling niets maar constateren later een verbetering in de klachten.